Inapoi la stiri 2008

Inapoi la Pop StarSursa: Gardianul - Sambata 20 Decembrie
Rand pe rand, Corina Chiriac, Maria Dragomiroiu, Tamara Buciuceanu, Sanda Taranu, Margareta Paslaru si Angela Similea au fost premiate pentru intreaga cariera. 


Sursa: FINANCIARUL

18/12/2008 |Femeile de succes ale anului 2008

La Hotelul Radisson din Bucuresti a avut loc miercuri seara, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, „Gala Femeilor de succes“ editia 2008. Premiul pentru „Cea mai activa femeie in Administratie“ a revenit Cameliei Voiculescu, presedintele Intact Media Group, cel mai important trust de presa din Romania. Gabriela Vranceanu Firea, prezentator-realizator al Observatorului si al „Saptamanii Financiare“ de la Antena 1 precum si al emisiunii „Stirea zilei“ de la Antena 3, a primit distinctia pentru „Cea mai buna prezentatoare si moderatoare de televiziune“. Evenimentul a inclus si o licitatie in scopuri caritabile, fondurile obtinute astfel fiind directionate catre copiii cu dizabilitati multiple.

Personalitati de prim rang
Foarte rar se intampla ca un eveniment, fie el si de mare gala, sa adune atatea chipuri cunoscute intr-un singur loc. De aceasta data, femei celebre, pe care rareori le vedem in public, au onorat evenimentul si au putut fi vazute impreuna. Au venit la Gala Sanda Taranu, Tamara Buciuceanu-Botez, Corina Chiriac, Manuela Cernat, Elena Merisoreanu, Elisabeta Lipa, sportiva Alina Dumitru, care au urcat pe scena rand pe rand, pentru a-si ridica premiile si a multumi publicului care le-a votat. Ileana Stana Ionescu, a inlocuit, dupa ce a primit premiul pentru intreaga sa cariera (de peste 50 de ani!), discursul de multumire cu cateva versuri, iar Maria Dragomiroiu a cantat live un colind stravechi, reusind sa aduca spiritul Craciunului printre sutele de invitati prezenti. Margareta Paslaru a spus ca a avut parte de cel mai rodnic an din cariera sa din ultimii ani, o perioada fericita care se incheie cu un premiu care o onoreaza, pentru intreaga sa cariera. 

Cele trei fotografii: Silviu Covaci 


Sursa: COTIDIANUL 
Luni 15 Decembrie 2008
Alexandra Badicioiu, 
Cosmin Popa (fragment)


Gala a debutat cu trei 
doamne din muzica, laureate 
ale Trofeului de excelenta, 
oferit de Realitatea TV: 
Angela Similea, Corina Chiriac 
si Margareta Paslaru.

   Gala sub cupola 
   Ateneului Roman 
   "Zece pentru Romania"

 

                  foto Lucian Nastase
                                                                                            


                                   

Foto: Silviu Covaci 

Corina Chiriac, Angela Similea, Margareta Paslaru, au cantat impreuna
piesa semnata de Horia Moculescu si Aurel Storin - "Confesiune".

Margareta Paslaru cu Trofeul de excelenta 
"Zece pentru Romania"


Sursa: EVENIMENTUL ZILEI Joi, 11 Decembrie 2009

Beligan si Manolescu, premii de excelenta

„ZECE PENTRU ROMĹNIA“. Zece personalităţi din cultură, politică şi showbiz vor primi mâine, la Gala „Zece pentru România“ de la Realitatea TV, premii de excelenţă.
 
Vor fi onoraţi pentru activitatea lor actorii Radu Beligan, Gheorghe Dinică şi Marin Moraru, criticul Nicolae Manolescu, campioana olimpică Alina Dumitru şi cântăreţele Margareta Pâslaru, Corina Chiriac şi Angela Similea. Gala va începe la ora 18.30, la Ateneul Român, în prezenţa a peste 700 de invitaţi. Marele invitat al ediţiei este Rudolph Giuliani, „Primarul Americii“, cel care a gestionat criza declanşată la New York după tragedia de la World Trade Center. Rolul de amfitrioni îl vor avea Mihai Tatulici şi Melania Medeleanu. 


Sursa: EVENIMENTUL ZILEI 06 decembrie 2008 

Au inceput filmarile la Revelion TVR

SHOW. TVR 1 şi Prime Time World Broadcast, firma celebrului realizator TV Valeriu Lazarov, au început ieri filmările pentru spectacolul „Revelion Magic 2008-2009“, care va fi difuzat în noaptea dintre ani, timp de peste patru ore. 

Valeriu Lazarov a decis ca prezentatorii să fie actriţa de origine română Joana Benedek şi interpretul teleormănean de muzică populară Gelu Voicu. În Studioul 3 al TVR vor fi prezente numeroase vedete, printre care Andreea Bănică, Mihai Trăistariu, Andra, Mandinga, Irina Loghin, Benone Sinulescu, Margareta Pâslaru, Damian Drăghici. 


Sursa: presaonline.com Marti, 04 Noiembrie 2008

De vorba cu Margareta Paslaru!

Margareta Paslaru a sarbatorit de curand 50 de ani de la debut prin lansarea unui album special intitulat "Bucuria de a canta".
Time Out a stat de vorba cu doamna Margareta Paslaru despre careira sa in muzica, teatru, film sau televiziune.
Lansarea albumului "Bucuria de a canta" a avut loc pe 1 noiembrie la Sala Radio. Albumul se va putea procura de la librariile Humanitas, Carturesti, Noi (Dalles) si de la magazinul Muzica.
Citeste interviul complet cu Margareta Paslaru pe www.timeoutbucuresti


Sursa: Capitalul.ro

Radio Romania isi premiaza prietenii

Scris de Bianca PREDUT Miercuri, 29 Octombrie 2008 16:40

Unul dintre evenimentele ce marcheaza 80 de ani de la infiintarea Societatii Romane de Radiodifuziune a avut loc marti seara, cand "prietenii radioului public" au fost premiati pentru intreaga activitate din cadrul Radio Romania.

Evenimentul a reunit actori, jurnalisti, muzicieni, academicieni, colaboratori si angajati ai radioului, iar Cristian Tudor Popescu, Andrei Plesu, Radu Beligan si Victor Rebengiuc au fost marii castigatori ai serii. Printre laureati s-au numarat si cantaretii Margareta Paslaru si Grigore Lese, naistul Gheorghe Zamfir, muzicologul Viorel Cosma, dar si ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu.


Inapoi la stiri 2008

Inapoi la Pop Star

Splash Page  Home  Pop Star ( InceputuriPersonalitate complexa, Talent multilateral, Paslarita noastra, Ascensiunea continua, Intoarcerea in tara ) Songwriter  Folclor  Teatru  Film  Turnee Umanitarism  2000  Photo Album (Amintiri, Arhiva, Colaboratori ) Guest Book  Noutati  Muzica  English Page